Εξειδικευμένοι έμποροι λίθων με 50 χρόνια εμπειρίας στην τέχνη του μαρμάρου

Μέσα από μία πολυετή εκπροσώπηση των καλύτερων μαρμάρων από κάθε χώρα με παράδοση στην εξόρυξη, η εταιρία μας έχει καταφέρει να διατηρήσει τις τιμές χαμηλές και την ποιότητα υψηλή κτίζοντας μια εξαιρετική σχέση με τα πιο αξιόπιστα λατομεία και τα εργαστήρια κοπής τους

Προκειμένου το έργο σας να είναι άψογο όσον αφορά την ομορφιά του, την πρακτικότητα και το κόστος του, θέλουμε να καταστήσουμε εύκολο για εσάς να λάβετε πέτρες υψηλής ποιότητας στην καλύτερη τιμή και χωρίς καμία ελάχιστη ή μέγιστη ποσότητα που είστε υποχρεωμένοι να αγοράσετε.

01

First Step

Define the Problem

02

Second Step

Brainstorm + Analyze

03

First Step

Develop A solution

Στενοί συνεργάτες αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών στα πιο απαιτητικά έργα

Αγαπάμε τις προκλήσεις. Η ομάδα των ειδικών μας διαθέτει εκτεταμένη γνώση και πολύχρονη εμπειρία στην τέχνη της πέτρας η οποία ανανεώνεται διαρκώς και εξελίσσεται από γενιά σε γενιά. Εγγυόμαστε όχι μόνο πως θα πάρετε ακριβώς αυτό που ζητήσατε, αλλά και την συνολική διαχείριση από την μεταφορά και την παράδοση, μέχρι την τελική εφαρμογή στο πεδίο για ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Με Πάθος, Όραμα και Αποστολή.

Η καθημερινή μας ενασχόληση με την πέτρα εδώ και 5 δεκαετίες μας έχει διδάξει πολλά. Το σημαντικότερο είναι πως από μόνα τους η ομορφιά και τα χαρακτηριστικά μίας πέτρας δεν φτάνουν για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ικανότητα να μπορείς πρώτα να κατανοήσεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει ο πελάτης. Θέτουμε το πάθος μας για την πέτρα στην υπηρεσία του αγοραστή. Όραμα μας είναι η δημιουργία. Το κτίσιμο ενός κόσμου που θα επανασυνδέσει την ανθρώπινη φύση με την αληθινή ζωή.