Ρόζ Όνυχας

Ρoζ Όνυχας

Ο Όνυχας είναι μια όμορφη, διαφανής, φυσική πέτρα. Έχει γίνει δημοφιλής λόγω των υψηλών επιπέδων διαφάνειας σε σύγκριση με τα πιο συνηθισμένα μάρμαρα και πέτρες που χρησιμοποιούνται για διακοσμητικούς σκοπούς.

Έρχεται σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων του λευκού, του πράσινου, του κίτρινου, του μπλε, του μαύρου και φυσικά του ροζ.

Ο Ροζ Όνυχας ιδιαίτερα, με την ευαίσθητη και ήρεμη εμφάνισή του, χρησιμοποιείται κυρίως σε οικιστικές εγκαταστάσεις για να παρέχει μία απαλή διακοσμητική αρχιτεκτονική βάση με αντανακλαστικές ιδιότητες. 

Επίσης γνωστή ως “Lady Onyx Pink” αυτή η πέτρα φέρνει μια βαθύτερη ξεχωριστή αλλά και διακριτική αίσθηση θηλυκότητας στο χώρο σας.

Είναι τολμηρά όμορφη, έντονα ελκυστική, αλλά ταυτόχρονα εκπέμπει μία αίσθηση στοργικότητας και ζεστασιάς στην ατμόσφαιρα της ιδιωτικής οικίας αλλά και του επαγγελματικού χώρου.

Με την όμορφη ελαφριά, ροζ εμφάνισή του, ο Ροζ Όνυχας θα ενισχύσει την ελκυστικότητα τόσο του εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων.

Ο Ροζ Όνυχας (Pink Onyx), έρχεται σε ένα ευρύ φάσμα κοπής και διαστάσεων.

Υπάρχουν αρκετές χρήσεις για αυτές τις πέτρες, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών επίστρωσης τοίχων, φωτοδιαπερατών πάνελς και δαπέδων.

Η σωστή επιλογή και η ορθά προμελετημένη εφαρμογή ενός μαρμάρου Ροζ Όνυχα, σίγουρα θα ανακαινίσει εμφατικά την ιδιοκτησία σας και θα της προσδώσει σημαντική προστιθέμενη αξία.

Η εταιρία μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από διαθέσιμες επιλογές υφής και μοτίβων Ροζ Όνυχα έτοιμα να ταιριάξουν και να αναβαθμίσουν τα υπάρχοντα αρχιτεκτονικά στοιχεία και την εμφάνιση του σπιτιού σας. 

Η ικανότητά του να αφήνει το φως να περάσει καθώς και να το αντανακλά, τα καθιστά ιδανική επιλογή για πολυάριθμα διακοσμητικά έργα, ενώ τα μοναδικά φλεβικά μοτίβα από ανοιχτές ροζ πράσινες και λευκές νευρώσεις, προσθέτουν μια αίσθηση κομψότητας στο σπίτι σας. Μία από τις πιο μοναδικές και δημοφιλείς χρήσεις για τον Ρόζ Όνυχα στις μέρες μας είναι η εφαρμογή του στις επφάνειες τραπεζιών.

Το ήξερες ότι.. ο Ροζ Όνυχας εκτιμάται και εμπορεύεται ως ημιπολύτιμη πέτρα σε όλη την Ασία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο εδώ και αρκετούς αιώνες; Ο Ροζ Όνυχας χρησιμοποιείται συχνά για την κατασκευή κοσμημάτων μέχρι σήμερα.