Ιδιωτική Οικία Βάρη

Η διαχρονική αξία του μαρμάρου, το κατέστησε την αδιαμφισβήτητη επιλογή σε αυτήν την ιδιαίτερης αισθητικής ιδιωτική οικεία. Στόχος ήταν να συνδυαστεί η μοντέρνα εμφάνιση με την κλασική ομορφιά. Η δημιουργία ενός ενιαίου συστήματος χώρων όπου η γαλήνη επικρατεί με ένταση και η ένταση αποκτά χαρακτηριστικά ηρεμίας ήταν η απάντηση στην πρόκληση του παντρέματος των αντιθέσεων που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Το Αιγυπτιακό Μένια προτιμήθηκε για του εξωτερικούς χώρους. Στους εσωτερικούς χώρους επικρατούν δύο κορυφαίας ποιότητας ισπανικά μάρμαρα. To εύπλαστο και ανθεκτικό Crema Marfil που επενδύει τις μεγάλες επιφάνειες και φωτίζει τον χώρο. Το αυτοκρατορικό σκούρο Emperador εφαρμόζεται ευρύτερα με διακοσμητική διάθεση δημιουργώντας ένα περίγραμμα αρμονικών αντιθέσεων οι οποίες ακολουθούν την γεωμετρία των χώρων ακριβώς όπως τους έχει φανταστεί ο αρχιτέκτονας. Οι λεπτομέρειες των ανάγλυφων γείσων και των σοβατεπί ολοκληρώνουν το ενιαίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ξεχωρίζουν οι μεγάλες επιφάνειες διαυγούς Μπλε Όνυχα με τον οπίσθιο φωτισμό ο οποίος ασκεί μία μόνιμη έλξη στους χώρους όπου επικρατεί το υδάτινο στοιχείο, αγκαλιάζει τα μπάνια και τα συνδέει ιδανικά με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Εστιάζουμε όλη μας την προσοχή στις ανάγκες του ιδιοκτήτη. Συνεργαζόμαστε στενά με τον αρχιτέκτονα, τον διακοσμητή, και τους εργάτες κάθε έργου στο οποίο καλούμαστε να επενδύσουμε με την τέχνη μας και προτείνουμε τα κατάλληλα υλικά που συνδυάζουν το αισθητικό αποτέλεσμα με την πρακτικότητα.

Ακολουθεί η τελική επιλογή και προχωράμε στις κατάλληλες κοπές των φιλέτων που καλούνται να εφαρμόσουν οι μαρμαροτεχνίτες μας.

 • Τοποθεσία

  Bάρη

 • Size

  >1000 m2

 • Μάρμαρα

  Menia, Calacata, Emperador, Crema Marfil, Blue Onyx

 • Αρχιτέκτων

  Μαριλένα Τζουγανάκη